Medicinska oprema je dizajnirana da pomogne u dijagnozi, praćenju i lečenju medicinskih stanja.

Dijagnostička medicinska oprema je svaka vrsta opreme čija je glavna svrha da pomogne lekarima da otkriju i dijagnostikuju bolesti.

Neki od najčešće korišćenih uređaja u svrhu  dijagnostike različitih medicinskih stanja su aparati za ultrazvučnu dijagnostiku i aparati za dijagnostiku magnetnnom rezonancom koji su potpuno bezbedni za pacijente i naročito neophodni za rano otkrivanje i praćenje raznih patoloških stanja organizma. Naročito su važni za ranu dijagnostiku onkoloških, kardiovaskularnih i  cerebrovaskularnih oboljenja koja rano otkrivena i lečena mogu da spreče najgore ishode. Naravno i druga oboljenja ili traumatska stanja su takođe lakše uočljiva, a naročito su korisna u ginekologiji i praćenju trudnoće.

Premisa našeg poslovanja je ponuditi stručnoj javnosti I opstoj populaciji kvalitet i inovativnost po pristupačnoj ceni. Iz tog razloga naš stručno-medicinski tim zadužen za promociju medicnske opreme (ultraazvučni aparati i magnetne resonance) okrenut je ka stručnoj javnosti koju čine medicinski radnici različitih specijalnosti privatnih I državnih zdravstvenih ustanova.

S druge strane, naš stručno-komercijalni tim zadužen je za promociju efikasnih i visoko kvalitetnih dodataka ishrani, kako stručnoj javnosti (lekari i farmaceuti) ali još više opštoj populaciji u cilju unapređenja i održavanja javnog zdravlja u okolnostima evidentnog zagađenja životne sredine, vode, vazduha, pandemijskih bolesti i kontinuiranog stresa.